COBRA FOTÍ KALENDÁŘ

COBRA FOTÍ KALENDÁŘ

Proč jsem se pustil do složitých retuší a pokročilých montáží, které moc neumím?

No, kdo mě zná osobně ví, že můj život je povně spojen s taekwondem a oddíl který jsem založil a stále vedu, oslavil v roce 2018 oficilně 20. let činnosti.

Krom toho, že jsme naplánovali oslavu spojenou s tancem :-), na mě byl vyvinut tlak, že by jsme mohli udělat kalendář. Takže všichni naši trenéři a členové, které pojí s COBROU nějaká historie dostali za úkol vymyslet filmovou postavu, za kterou by se chtěli převléci. A protože stránek je jen 13 někteří museli vytvořit dvojice, aby se nám tam vešlo co nejvíc lidí.

Jak bývá zvykem, ne vše se podaří, jak by mělo. Takže i když jsme měli 2 termíny na focení, některé dvojice se nedokázali sejí, takže krom montáže pozadí, jsem musel montovat do fotky i postavu. Netvrdím, že fotky jsou dokonalé, ale co je na světě dokonalé. Podstatné je, že kalendář udělal radost všem účastníkům a i přátelům našeho klubu.

První část focení probíhala v krásné ŠUMAVSKÉ přírodě o víkendu 2. – 4. 11. 2018. Jak vidíte na nasledujících fotkách, byl to povedený víkend.

 

A protože samozřejmě ne višichni byli ochotní jet na celý víkend mimo Prahu, dofocovali jsme kalendář 1.2.2018 u mě v ateliéru a v Prokopském údolí.

Nutno podotknut že kalendář vyšel v nákladu 200 ks a byl do týdne po vytištění rozebrán.

Prev KŘEST ROMÁNU VRAŽEDNÝ LOV
Next KŘEST ROMÁNU ZÁHADNÉ ÚMRTÍ

Comments are closed.